Barbecue specialist Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
My Cart
0,00
06 – 51 08 84 90

OVER NANNINGS BBQ

Als het zonnetje maar enigszins begint te stralen, krijgen wij al BBQ-kriebels! Met het gezin, familie of vrienden, heerlijk naar buiten! Als u culinaire gerechten van de barbecue of buitenkeuken wilt serveren, zit u goed bij Nannings BBQ.  Het maakt niet uit met hoeveel personen u wilt eten, via onze site zorgt u ervoor dat u en uw gasten niets te kort komen.

Lekker eten (bereiden) en barbecueën zijn onze passies, hetgeen wat wij het liefste doen. Wij werken met een team gepassioneerde mensen die het hele barbecue-seizoen voor u klaar staan. Wij testen de producten regelmatig zelf, omdat wij zelf ook gek zijn op barbecueën. Ultieme zomermomenten vinden wij dat!

Wij hebben een nieuw barbecue-concept bedacht wat we dit seizoen hebben gelanceerd. U bestelt geen pakket, maar ieder kan zijn eigen gewenste BBQ-gerecht bestellen. Daarom vermelden we de prijs per stuk of per persoon. Overzichtelijk toch? Dat geldt ook voor de bijgeleverde instructies, waardoor u echt in staat bent om uw eigen culinair DIY (did it your self) gerecht op de barbecue te bereiden. Laat u inspireren door deze website, bestel uw gerechten en het barbecueën kan beginnen!

Heeft u een speciaal verzoek voor ons? Laat het dan weten! Wij houden van nieuwe gerechten en ideeën. Wie weet wat voor nieuwe creatie voor u kunnen maken.

Voor advies mag u altijd mailen of bellen naar: info@nanningscatering – 0651088490

Smakelijke groeten,

Wulfert Nannings

TEVREDEN KLANTEN
Bij Nannings Catering kan je rekenen op creatieve en heerlijke gerechten! Elke keer ben ik weer verbaasd over de service en de kwaliteit. Nannings kan je helemaal ontzorgen of je nu met een kleine groep vrienden een gezellige avond hebt of met een groot gezelschap een heerlijk diner of buffet. Nannings zorgt ervoor dat je gasten heerlijk verwend worden.
Annemarie van der Rhee
Simpelweg de beste cateraar van dordrecht. Heb je zelf een idee? Dan geef je dat aan hen door en vervolgens werken ze het hele concept uit. Een fantastische partner!
Kevin de Zwart
Heerlijke zelfgemaakte gerechten!
Werner Kelder