Barbecue specialist Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
My Cart
0,00
06 – 51 08 84 90

WELKOM BIJ NANNINGS BBQ SHOP

Ben je na het bezoeken van onze website geïnteresseerd geraakt in onze producten en diensten? Heb je nog vragen of behoefte aan een prijs op maat? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke offerte. We reageren zo snel mogelijk op je vraag!

Adres
Plein 1940-1945 5
3313 CV Dordrecht
Telefoon
M: 06 – 51 08 84 90
Email
info@nanningscatering.nl
Website
www.nanningscooking.nl
www.nanningscatering.nl
TEVREDEN KLANTEN
Bij Nannings Catering kan je rekenen op creatieve en heerlijke gerechten! Elke keer ben ik weer verbaasd over de service en de kwaliteit. Nannings kan je helemaal ontzorgen of je nu met een kleine groep vrienden een gezellige avond hebt of met een groot gezelschap een heerlijk diner of buffet. Nannings zorgt ervoor dat je gasten heerlijk verwend worden.
Annemarie van der Rhee
Simpelweg de beste cateraar van dordrecht. Heb je zelf een idee? Dan geef je dat aan hen door en vervolgens werken ze het hele concept uit. Een fantastische partner!
Kevin de Zwart
Heerlijke zelfgemaakte gerechten!
Werner Kelder

Privacyinstellingen

Welkom op de website van Nannings Cooking! Wij verzamelen verschillende soorten gegevens op onze website om de website zo goed mogelijk te laten aansluiten uw wensen en eisen. Hieronder kunt bekijken welke onderdelen wij gebruiken, en kunt u deze optie eventueel uitschakelen.

Privacyverklaring | Sluiten
Instellingen