Barbecue specialist Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
My Cart
0,00
06 – 51 08 84 90

WELKOM BIJ NANNINGS BBQ SHOP

Exclusief barbecueën met gerechten van hoog niveau. Dat kan bij Nannings Cooking. Wij bieden u een groot assortiment heerlijkheden voor een geslaagde BBQ aan. Voor feesten en partijen en vooral voor kleine gezelschappen. Zeker weten dat u indruk maakt als u de verrassende en culinaire BBQ-gerechten voorschotelt.

Geniet van het gemak van online vlees, vis, vegetarisch, opgemaakte salades, broodplankjes met vers gemaakte dips, etc te bestellen. Het enige wat u zelf nog hoeft te doen is; barbecueën! En natuurlijk genieten van de culinaire gerechten.

Wij werken uitsluitend met dagverse producten, het liefst uit Nederland. Omdat wij afkomstig zijn uit het slagersvak weten wij waar we de beste kwaliteit tegen de laagste prijs kunnen vinden. Daarom heeft Nannings BBQ altijd het beste aanbod tegen de laagste prijs!

Wij doen er alles aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo worden de gerechten met duidelijke bereidingsinstructies geleverd en is de bestelling van één vlees-, vis- of vegaproduct al voldoende voor één persoon. Wij leveren namelijk per persoon een complete maaltijd. Voor meer variatie of een smakelijke aanvulling raden wij aan onze salades en brood met een dipje mee te bestellen. Zo weet u zeker dat er voldoende is voor iedereen.

Tip: mocht het nu geen barbecueweer zijn, dan zijn veel gerechten prima op te warmen in de pan, oven of magnetron.

Bestel online
BESTEL ONLINE

Gezien de verschillende maatregelen ter bestrijding van het corona-virus kunt u erop rekenen dat wij alle voorschriften in acht nemen. Juist in deze periode is onze service ideaal. U hoeft de deur niet uit en onze producten zijn zeer geschikt voor gezinnen en kleine groepjes.

TEVREDEN KLANTEN
Bij Nannings Catering kan je rekenen op creatieve en heerlijke gerechten! Elke keer ben ik weer verbaasd over de service en de kwaliteit. Nannings kan je helemaal ontzorgen of je nu met een kleine groep vrienden een gezellige avond hebt of met een groot gezelschap een heerlijk diner of buffet. Nannings zorgt ervoor dat je gasten heerlijk verwend worden.
Annemarie van der Rhee
Simpelweg de beste cateraar van dordrecht. Heb je zelf een idee? Dan geef je dat aan hen door en vervolgens werken ze het hele concept uit. Een fantastische partner!
Kevin de Zwart
Heerlijke zelfgemaakte gerechten!
Werner Kelder